Partidul lui MRU, lovitură dură pentru PSD. Rămâne fără bannere

După ce PNL a lăsat Alianța PSD-UNPR-PC fără bannerele pe care scria "USL trăiește", partidul lui Mihai Răzvan Ungureanu, Forța Civică, vrea să distrugă campania Alianței pentru alegerile europarlamentare până la ultimul banner. 

Partidul Forţa Civică vrea ca decizia BEJ Sălaj de interzicere a sloganului "Mândri că suntem români!" să fie extinsă şi la alte judeţe. Filiala Timiş a partidului a anunţat că depune luni o contestaţie la Biroul Electoral Judeţean, scrie știripesurse.ro

VEZI și: Unde mai trăiește USL. Deciziile BEC

BEJ Sălaj a apreciat că "sloganurile folosite în campania electorală pentru alegerile europarlamentare de către Alianţa PSD-UNPR-PC contravin ordinii de drept, încălcând prevederile art.35 al.3 din Legea 33/2007. Totodată se inoculează ideea că doar cetăţenii care îşi vor exprima votul pentru candidaţii PSD se pot simţi mândri că sunt români incitând la discriminare, fapt ce contravine prevederilor art.30 din Constituţia României".

Oamenii lui MRU mai sesizează BEJ pentru că Alianța nu ar fi retras toate bannerele cu "USL trăiește", după ce au identificat unul la intersecția dintre două străzi din Timișoara. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel