EXCLUSIV  Partidul în care va intra ”aproape sigur” Victor Ponta. Marius Pieleanu, previziune: Primele PROCENTE

Fostul premier Victor Ponta a anunțat astăzi că va urma o nouă cale politică. 

După 15 ani, Victor Ponta a fost exclus din PSD pentru că l-a susținut pe fostul premier Sorin Grindeanu. El a scris astăzi pe Facebook: ”Acum sunt independent dar cu siguranta din Septembrie voi face politica intr-un partid nou (sub nicio forma in vreunul din cele aflate acum in Parlament)!”.

Pe scena politică și nu numai, se cunoaște prietenia dintre Victor Ponta și Daniel Constantin, și el dat afară din ALDE. Daniel Constantin a fondat un nou partid PRO România. Potrivit unor surse DCNews, partidul mai are câteva hopuri de depășit în instanță. 

[citeste si]

Marius Pieleanu a spus, după mesajul lui Victor Ponta, pentru DCNews, că ”Dacă Victor Ponta a declarat asta, partidul în care va intra este aproape sigur PRO România, cel al cărei structură incipientă a fost creată de către Daniel Constantin. Dacă va reuși să-și construiască un grup parlamentar consistent de 15-20 de parlamentari în următoarea sesiune parlamentară din toamna acestui an și acest grup parlamentar va fi o alternativă, un pol, la actuala alianță PSD-ALDE, cu Victor Ponta în frunte, care este o locomotivă și se bucură în continuare de o favorabilitate de peste 30% din partea publicului, atunci acest partid, cu organizare bună în teritoriu și cu o campanie susținută mediatic, dar și cu o opoziție susținută în Parlament la PSD-ALDE și alternativă totodată la PSD-ALDE, ar putea să obțină pragul parlamentar de 5%”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel