Partidul fondat de Alex Coita vrea susţinerea investitorilor români

Platforma Social Liberală are ca obiectiv principal susţinerea investitorilor români, astfel încât economia României să devină una bazată pe cunoaştere. 

"Pentru a atinge obiectivele de dezvoltare din programul România 10 în 10, țara noastră trebuie să devină o economie bazată pe cunoaștere. Transformarea României într-o țară a inovării și a noilor tehnologii se poate face doar fructificând cea mai importantă resursă pe care o are această țară, capitalul uman.

Românii talentați, care sunt lideri în domeniile lor, trebuie susținuți să-și deschidă afaceri, oferind economiei românești o coloană vertebrală solidă de care avem nevoie pentru a putea sta pe propriile picioare.". a scris Alex Coita pe Facebook. 

Cum se va ajunge aici

"Vom ajunge în acest punct oferind un sprijin masiv și accelerat pentru antreprenorii români. Vom crea, în parteneriat public-privat, trei mari centre de dezvoltare a afacerilor, cu facilități care să le permită antreprenorilor români să incubeze cu succes o idee bună de afaceri sau să accelereze dezvoltarea businessului lor.

Vom sprijini, anual, 1000 de firme din fiecare dintre cele 3 mari regiuni istorice a României. În 10 ani, vom sprijini dezvoltarea a 30 000 de companii românești, ducând la o renaștere a capitalului autohton pentru a transforma economia României. Programul va contribui la stoparea exodului de creiere și are potențialul de a aduce înapoi în țară cei mai buni specialiști români care lucrează în prezent peste hotare.", a mai scris fondatorul Platformei Social Liberale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel