Partidele cheie în alianța de dreapta. Vasile Blaga, despre PMP

Elena Udrea, Vasile Blaga, PMP, alianță de dreapta
Elena Udrea, Vasile Blaga, PMP, alianță de dreapta

Alianța partidelor de dreapta de pe scena politică românească este tot mai conturată de declarațiile politice ale președinților de partide. 

Vasile Blaga a declarat că alianța de dreapta trebuie să înceapă prin colaborarea dintre PNL și PMP. Președintele democrat-liberalilor a vorbit și despre o posibilă legătură cu PMP, partidul în care este acum fosta sa adversară Elena Udrea din lupta pentru șefia PDL. 

Întrebat dacă a fost contactat de cineva de la Partidul Mișcarea Populară, președintele PDL, Vasile Blaga, a răspuns: "Păi nu, că văd că au alte treburi, se omoară între ei acum". În opinia sa, construcția de dreapta "trebuie să înceapă cu această colaborare între principalele două forțe politice de pe partea dreaptă, sensibil egale, în ordine, PNL și PDL. Și eu cred că vor veni și alte formațiuni și alte structuri", potrivit Agerpres

Biroul Permanent Național al PDL s-a reunit miercuri, în continuare fiind programată o primă întâlnire cu conducerea PNL pentru unificarea dreptei. Președintele PDL, Vasile Blaga, a anunțat marți că obiectivul discuțiilor pe termen scurt este acela al unei alianțe politice dacă este posibil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel