Partida Slavia Praga - CFR Cluj va fi arbitrată de o brigadă italiană

Mircea F. Cristian / 26 aug 2019 / 17:45

Arbitraj de cel mai înalt nivel la Slavia Praga - CFR Cluj, arbitrii fiind cu toții din Italia.

Partida pe care campioana României CFR Cluj o va disputa, în deplasare, cu Slavia Praga, în manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor, va fi arbitrată de o brigadă din Italia condusă de Gianluca Rocchi, informează site-ul oficial al UEFA.

Rocchi, unul dintre cei mai buni arbitri italieni ai momentului, va fi ajutat la cele două tuşe de asistenţii Filippo Meli şi Giorgio Peretti, în timp ce rezervă va fi Maurizio Mariani. Arbitru video a fost delegat Paolo Valeri, iar asistent video Michael Fabri.

În vârstă de 46 de ani, Gianluca Rocchi a mai arbitrat în cariera sa formaţia CFR Cluj, la 29 august 2012, în meciul disputat pe teren propriu în manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor cu FC Basel, câştigat de campioana României cu 1-0.

De asemenea, centralul italian a mai condus în cupele europene Wolfsburg - FC Rapid (scor 1-0, în turul 1 al Cupei UEFA, la 18 septembrie 2008), Twente - Steaua Bucureşti (scor 0-0, în faza grupelor Europa Legue, la 1 octombrie 2009), Chelsea - Steaua Bucureşti (scor 1-0, în faza grupelor Ligii Campionilor, la 11 decembrie 2013), precum şi două meciuri amicale ale echipei naţionale: San Marino - România (scor 0-1, la 10 august 2011) şi România - Argentina (scor 0-0, la 5 martie 2014).

Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte, miercuri, de la ora 22:00, în deplasare, formaţia Slavia Praga, într-o partidă contând pentru manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor. În tur, campioana României a fost învinsă la Cluj de gruparea cehă cu 1-0.