Parlamentar ALDE acuză PNL de furt: Este jenantă situația

Deputat Alexandru Băișanu acuză liberalii că au furat un proiect care a fost inițiat de ALDE.

Parlamentarul Alexandru Băișanu, vicepreședinte ALDE, susține că PNL și-a apropriat un proiect care nu îi aparține. "Am văzut că proiectul pe care l-am inițiat și care a fost adoptat de Parlament ieri, cel privind modificările aduse legii privind venitul minim a fost preluat și promovat de cei din PNL. Mă bucur că celor din PNL li se pare o inițiativă bună și că o promovează în mass-media și în mediul online, însă aș vrea să fie și corecți. Moraliștii din PNL, care acuză hoție, care acuză tot felul de infracțiuni, își asumă fără niciun merit un proiect la care am lucrat cu colegii mei și pentru care am depus eforturi consistente", susține politicianul.

Probe și acuze

"Pentru a susține cu probe ce am afirmat, se poate verifica pe site-ul Camerei Deputaților numele inițiatorilor PL-x nr. 192/2018 (Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat), proiect votat pe 20 iunie 2018, dar și PL-x nr. 521/2017 (Propunere legislativă pentru modificarea alineatului (7) al articolului 15 din Legea nr.416/2001 privind venitul minim garantat) proiect semnat de mai mulți deputați PNL și PMP, propunere respinsă de către Camera Deputaților.

Din lipsă de proiecte, reprezentanții PNL au ajuns să își asume proiectele inițiate de ALDE. Este jenantă situația în care a ajuns PNL: de la partidul care propunea proiecte pentru dezvoltarea României, la partidul care fură proiectele altor partide. Este încă o dovadă a faptului că acest partid e lipsit de orice viziune politică, de orice fel de inițiativă. PNL este azi doar trompeta sistemului abuziv, rupt de realitatea românilor.

Lăsați protestele stimați peneliști și preocupați-vă de problemele reale ale românilor. Renunțați la propagandă și puneți mâna pe treabă, nu furați proiectele altor parlamentari!" a completat Băișanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel