EXCLUSIV  Parlament, vot Guvern Orban. Ce zice deputatul Remus Borza

Investire Guvern Orban - ședința birourilor permanente
Investire Guvern Orban - ședința birourilor permanente

„Clasa politică este datoare față de națiunea română să asigure stabilitate politică și responsabilitate în actul guvernării”, susține deputatul Remus Borza.

„Clasa politică este datoare față de națiunea română să asigure stabilitate politică și responsabilitate în actul guvernării, cu atât mai mult cu cât suntem în plină campanie pentru prezidențiale, în prag de iarnă, și în pragul unei recesiuni economice globale, care va debuta anul viitor. Să nu uităm că țara are nevoie de un buget pentru anul 2020, care trebuie elaborat de Guvern și supus dezbaterii parlamentare în actuala sesiune. Iată doar câteva motive pentru care Parlamentul, pe 4 noiembrie, trebuie să învestească Cabinetul Orban.

Era bine ca premierul desemnat să îi fi înlocuit pe cei trei miniștri propuși pentru Portofoliile Dezvoltării, Muncii și Finanțelor, câtă vreme au obținut un aviz negativ în Comisiile de specialitate. Asta este cutuma parlamentară. Dar votul dat în Comisiile de specialitate este unul consultativ și este la liberul arbitru al premierului desemnat să îi mențină sau să înlocuiască. Desigur că vorbim de un vot politic în Comisii", a spus Remus Borza în platoul DCNews, în cadrul emisiunii „Borza Analytica".

Remus Borza, la DCNEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel