Paris, fiica lui Michael Jackson, tentativă de sinucidere. Prima reacție

Paris Jackson
Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson a avut prima reacție după ce a apărut în presă faptul că ar fi încercat să se sinucidă.

Paris, fiica lui Michael Jackson, a negat o informaţie publicată sâmbătă potrivit căreia ar fi fost spitalizată în urma unei tentative de suicid, informează EW.com.

Potrivit site-ului TMZ.com, tânăra în vârstă de 20 de ani ar fi încercat să-şi taie venele după ce a văzut documentarul "Leaving Neverland" şi a fost transportată de urgenţă la spital sâmbătă dimineaţa, unde a fost stabilizată şi ulterior externată.

În replică, Paris Jackson a negat pe Twitter că ar fi încercat să îşi ia viaţa, subliniind că informaţia publicată de TMZ este "o minciună".

O sursă a confirmat pentru EW.com că sâmbătă dimineaţa Paris a avut un accident care necesita asistenţă medicală, dar că în prezent tânăra este acasă şi se simte bine.

Poliţia din Los Angeles a indicat pentru acelaşi site că serviciul de ambulanţă a primit un apel la ora 7.28 a.m. cu privire la un accident, a cărei victimă a fost ulterior transportată la un spital local, însă nu a precizat identitatea acesteia.

Documentarul în două părţi "Leaving Neverland", care a avut premiera pe 25 ianuarie, la Festivalul de Film Sundance, spune povestea a doi bărbaţi, Wade Robson şi James Safechuck, care susţin că au fost abuzaţi în copilărie de Michael Jackson.

Vezi și: Paris, fiica lui Michael Jackson, a încercat să se sinucidă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel