Părinții fetiței de la Iași, abuzată de olandez: A urcat în mașină și a urmat un coșmar

Olandez-Iasi_trecere_pietoni
Olandez-Iasi_trecere_pietoni

Cazul pe care nu reușesc de trei ani să-l rezolve anchetatorii din Moldova pleacă de la reclamația făcută de părinții unei fetițe dintr-o comună de lângă Iași. Astăzi, părinții au oferit detalii cu privire la abuzul la care a fost supusă fiica lor. 

Copila se întorcea acasă de la un magazin din localitate când bărbatul a ademenit-o în mașina sa. Jurnaliștii Digi24 au vorbit cu părinții fetiței, care au oferit detalii despre evenimentul de acum trei ani. 

Abuzul a avut loc în localitatea Hurlești, județul Iași, pe 15 iunie 2016, în jurul orei 16:00. Fetița, în vârstă de 8 ani se întorcea de la un magazin din apropierea casei, la câțiva metri distanță. Când a ieșit de la cumpărături, tânăra ar fi fost abordată de un bărbat care era într-o mașină albă, ar fi ademenit-o cu dulciuri, cu gume de mestecat și i-ar fi propus să o ducă acasă. Cu încredere, fetița care avea atunci 8 ani, a urcat în mașină și a urmat un coșmar, fiind abuzată sexual. Nu a fost lăsată să coboare atunci când a trecut prin fața porții casei sale și dimpotrivă, spun părinții, ar fi fost purtată timp de jumătate de oră, de două ori, în jurul satului. În cele din urmă, fetița a reușit să scape, a fost lăsată să coboare din mașină la aproximativ 200 de metri distanță de casa sa și a ajuns speriată acasă. Speriați erau și părinții care au sunat la 112 și au cerut ajutorul polițiștilor. 

Fetița a dat indicii: cum arăta bărbatul, ce ar fi făcut. Însă nu s-a întâmplat nimic de atunci. Au trecut trei ani de zile și părinții sunt în continuare revoltați pentru că nu s-a găsit agresorul, iar în tot acest timp părinții au stat cu frică, au fost mult mai atenți, nu și-au lăsat copila să plece singură de acasă.

Din 2018, spun părinții, nu s-a întreprins niciun demers pentru elucidarea acestui caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel