Părintele Necula, la TVR1: Inteligența celor care i-au votat s-ar putea să deranjeze. Simt nevoia să spun asta

Părintele Necula, invitat în cadrul emisiunii România9, de la TVR 1, a spus că cel mai mare păcat pe care l-au făcut cei care ne-au condus a fost să ne fure zâmbetul.

"Oamenii au nevoie de sinceritate, de prietenie", a spus părintele Necula. "Cel mai mare păcat pe care l-au făcut cei care ne-au condus a fost să ne fure zâmbetul", a mai spus părintele în cadrul emisiunii moderate de Ionuț Cristache.

De asemenea, părintele Necula a spus că ar trebui să ne vindecăm de văitat și de bârfă, precizând că biserica construiește punți unde alții sapă.

Întrebat care ar trebui să fie crezul omului politic, a oferit următorul răspuns: "Să învețe să vorbească în limba română. Să stăpânească coerent, corect limba română, dacă este posibil. Lor le putem cere, pentru că ne reprezintă. Să pună mâna pe manualele de istorie, să nu mai spună povești de adormit microfonul. Să constate că inteligența celor care i-au votat, uneori, s-ar putea să deranjeze. Chiar e nevoie de un pic mai mult respect, chiar simt nevoia să spun asta."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel