Parfumuri de 70.000 de euro, posibil contrafăcute, confiscate în vamă - FOTO

Un microbuz înmatriculat în Bulgaria, ce transporta mărfuri pe ruta Bulgaria - Marea Britanie, a fost controlat în vamă. Au fost reținute parfumuri posibil contrafăcute în valoare de 325.000 de lei. 

”În data de 21.09.2019, la solicitarea poliţiei de frontieră, lucrătorii vamali de la Biroul vamal Calafat au efectuat un control fizic la un microbuz înmatriculat în Bulgaria, ce transporta mărfuri pe ruta Bulgaria – Marea Britanie.

În urma controlului au fost reținute 1.300 cutii conținând sticle cu apă de parfum și apă de toaletă, susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate pentru diverse mărci: DIOR, JEAN PAUL GAUTIER şi THIERRY MUGLER, în vederea trimiterii spre expertizare.

Bunurile au fost reţinute de către autoritatea vamală, în conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr. 608/2013 și ale Legii nr.344/2005 - privind unele măsuri pentru asigurarea respectării dreptului de proprietate intelectuală în cadrul operațiunilor de vămuire, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunului original, este de aproximativ 325.000 lei (70.000 euro).” este anunțul oficial cu privire la produsele reținute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel