Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 își suspendă activitatea

Imagine simbol
Imagine simbol

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a anunțat că își suspendă activitatea în semn de protest față de adoptarea de către Guvern a ordonanţei de urgenţă prin care au fost modificate legile justiţiei.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au decis, luni, suspendarea activităţii în perioada 25 - 28 februarie, în semn de protest faţă de adoptarea de către Guvern a ordonanţei de urgenţă prin care au fost modificate legile justiţiei.

Potrivit unui comunicat remis luni, procurorii îşi vor desfăşura activitatea doar în dosarele în care se apreciază că există urgenţe.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a mai anunţat că se delimitează de punctul de vedere al Asociaţiei Procurorilor din România referitor la OUG 7/2019.

Asociaţia Procurorilor din România, condusă de Elena Iordache, a dat luni un comunicat de presă îşi exprimă susţinerea pentru OUG 7/2019, motivând că această ordonanţă cuprinde dispoziţii legale care răspund solicitărilor magistraţilor privind reglementarea condiţiilor de admitere în profesie şi pune în aplicare decizii ale Curţii Constituţionale.

Vezi și: OUG legi Justiție. Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, suspendare activitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel