Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Parcare subterană în Sectorul 3, cu peste 700 de locuri de parcare. Negoiță, anunţul zilei

Parcare subterana
Parcare subterana

Robert Negoiţă le-a dat o veste excelentă locuitorilor din Sectorul 3, care ar urma să decongestioneze zona de la Piaţa Muncii. Primarul a declarat în exclusivitate pentru DC News că va construi o parcare subterană cu peste 700 de locuri. 

"Sub bulevardul Decebal, între Piaţa Muncii şi Dristorului, două etaje de parcare subterană. Facem totul pe banii noştri, cu societatea noastră. Nu costă foarte mult şi, dacă e să mă raportez la o investiţie similară, ne costă undeva la o treime din preţul unui privat, care a făcut ceva similar la Piaţa Universităţii. A noastră, fiind în carosabil, trebuie să reziste la un convoi de tancuri, de 80 de tone fiecare. Va avea peste 700 de locuri de parcare", a spus primarul Sectorului 3. 

Probleme întâmpinate

"Când s-au făcut, pe timpul comunismului, străzile, nu aveam pe hartă utilităţile. Dai o gaură, găseşti o ţeavă sub presiune şi îţi dai seama că e în uz, găseşti cabluri în uz de care nu ştie nimeni. Pe lângă cele de care ştiam, trebuie să le deviem pe toate. Partea favorabilă este că, odată ce finalizăm parcarea, în mod normal, 50 de ani nu mai are nimeni ce să facă acolo, pentru că va fi totul nou, cu materiale de foarte bună calitate, care să nu mai necesite intervenţii", a declarat Robert Negoiţă. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel