Parapantistul francez dispărut de aproape 24 de ore, găsit în viaţă

Turistul francez care a fost dat dispărut după un zbor cu parapanta a fost găsit în viaţă, potrivit celor de la ISU Prahova. Parapantistul a străbătut o distanţă mare de la locul unde a fost văzut ultima dată. 

”Parapantisul francez a fost găsit conştient la o pensiune din localitatea Greşu, judeţul Vrancea. S-au deplasat la faţa locului două ambulanţe Smurd de la Târgu Secuiesc - judeţul Covasna şi de la Vidra - judeţul Vrancea”, a transmis, luni, ISU Covasna.

Ştirea iniţială 

 

Zeci de pompieri militari, poliţişti, jandarmi, salvatori montani şi cetăţeni continuă să-l caute pe parapantistul cetăţean francez despre care nu se mai ştie nimic de duminică, a informat ISU Covasna, pe pagina de Facebook.

'Ieri seara, în jurul orei 21,30, dispeceratul comun ISU-SAJ a primit un apel prin 112, care anunţa că nu se mai ştie nimic despre un parapantist, cetăţean francez, care zbura dinspre Braşov spre zona Comandău. Ultima dată a fost văzut ieri, în jurul orei 15,30, între localităţile Păpăuţi şi Chiuruş', se arată în postare.

Căutarea turistului a continuat până luni dimineaţă, la ora 5,00, însă nu a adus niciun rezultat. După o pauză de două ore, 70 de pompieri militari din ISU Covasna şi ISU Braşov, dar şi jandarmi, poliţişti şi salvamontişti au repornit căutarea. La acţiune participă şi militari din cadrul MAPN, dar şi mai mulţi cetăţeni din zonă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel