Paramount vrea să reia proiectul unei ecranizări pe baza universului 'Dungeons & Dragons'

Studioul Paramount vrea să reia proiectul privind adaptarea pentru marile ecrane a jocului de rol (RPG) 'Dungeons & Dragons', astfel încât poartă negocieri cu regizorii John Francis Daley şi Jonathan Goldstein, care anul trecut au realizat comedia 'Game Night', relatează EFE.

Site-ul de specialitate Deadline a informat marţi că Daley şi Goldstein sunt disponibili pentru 'Dungeons & Dragons' având în vedere că 'The Flash', filmul produs de Warner Bros. şi DC Comics, la care cei doi au colaborat ca scenariştii, nu mai are nevoie de serviciile lor.

În afară de 'Game Night' (2018), un film în care au jucat Jason Bateman şi Rachel McAdams, Daley şi Goldstein au realizat în 2015 'Vacation', o comedie cu Ed Helms şi Christina Applegate în rolurile principale.

În calitate de scenarişti, Daley şi Goldstein au semnat textele unor filme ca 'Horrible Bosses' (2011) sau 'Spider-Man: Homecoming' (2017).

Nu este pentru prima dată când 'Dungeons & Dragons' face saltul în cinematografie, având în vedere că un film cu acelaşi nume a fost lansat pe ecrane în anul 2000, în regia lui Courtney Solomon şi cu o distribuţie din care au făcut parte actori de renume ca Justin Whalin, Jeremy Irons sau Thora Birch.

Totuşi filmul a primit critici nefavorabile şi a fost un eşec la box-office, generând încasări de doar 33,8 de milioane în întreaga lume.

Potrivit Deadline, noul proiect de a ecraniza 'Dungeons & Dragons' a trecut prin mai multe peripeţii. Portalul de specialitate notează că înainte ca Paramount să abordeze acest proiect, Warner Bros. şi New Line au încercat să-l coopteze pe Chris McKay ('The Lego Batman Movie', 2017) pentru a realiza filmul.

Până la urmă cineastul a optat pentru filmul 'Ghost Draft', cu Chris Pratt ca protagonist.

Deadline notează de asemenea că planurile pentru a transpune pe ecrane 'Dungeons & Dragons' au fost probabil afectate de insuccesul 'Warcraft' (2016), un film adresat unui public similar care, deşi în restul lumii a fost bine primit generând încasări de 386 milioane de dolari, în SUA a fost un eşec usturător cu încasări de doar 47 milioane de dolari şi cronici negative din partea criticii de specialitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel