EXCLUSIV  Paralelă România - China. Dan Tudorache: Cea mai mare problemă a României. Oamenii nu mai au răbdare!

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a explicat care este stadiul lucrărilor de anvelopare a blocurilor.

Primarul Dan Tudorache a anunţat, într-un interviu acordat DC News, că anul acesta se finalizează lucrările de anvelopare a blocurilor din Sectorul 1. 

"Blocurile se vor termina până la sfârşitul mandatului. Licitaţia e terminată. A durat doi ani şi jumătate licitaţia. Dacă stăm şi ne gândim că în China se construieşte un spital în şase zile, noi stăm doi ani şi jumătate pe o licitaţie. (...) Asta cred că e cea mai mare problemă a României: să micşorăm termenele de la licitaţii, pentru că oamenii nu mai au răbdare.

În acest mandat se termină anveloparea. Toate blocurile care pot fi reabilitate – pentru că sunt şi anumite blocuri cu bulină care nu pot fi reabilitate decât după consolidare.

În plus, la toate blocurile care au fost reabilitate în Sectorul 1 vom schimba şi lifturile. Problema noastră acum este că nu avem suficiente firme specializate care să muncească în acelaşi timp la schimbarea lifturilor. E primul proiect de acest gen din România. Lucrările vor fi susţinute integral de Primăria Sectorului 1", a declarat Dan Tudorache. 

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel