EXCLUSIV  Paradox cu rețetele date de Olivia Steer. ”Avem cu toții de învățat. Problema este, de fapt, aceasta”

Olivia Steer
Olivia Steer

Olivia Steer a recomandat, pe pagina sa de Facebook, un vaccin naturist care ține gripa la distanță, conform spuselor sale. În realitate, este un amestec foarte periculos care poate provoca grave probleme de sănătate.

Și totuși, cum se poate ca Olivia Steer să fie considerată ”o lumină” de unii românii care îi urmăresc pagina de Facebook? Într-un interviu pentru DC News, Ana Măiță, președinta Asociației Mame pentru Mame, spunea pentru DC News:

”Din păcate, vocile antivacciniste din rândul vedetelor TV nu sunt doar la noi, ci și în alte țări. Aceasta este puterea imaginii. Mirajul sticlei ne face să credem că cine apare mai mult la televizor este mai înțelept și are autoritate pe orice subiect. Este o iluzie periculoasă. Trăim într-o lume în care Internetul asigură o platformă facilă oricui spre mase întregi de oameni, iar doamna Olivia Steer, deși nu mai apare de mult pe sticlă, a reușit să devină o voce foarte vocală în spațiul online.

A făcut ceea ce, din păcate, autoritățile și adevărații profesioniști abia acum au început să facă: a vorbit cu oamenii în permanență, a vorbit cu ei când le era mai greu, când erau bolnavi, când aveau dubii legate de vaccinare, a arătat deschidere și empatie. Este o doamnă superbă, are o imagine impecabilă estetic vorbind și este un extrem de bun comunicator. Avem cu toții de învățat, și mai ales autoritățile, de la Olivia Steer în ceea ce privește comunicarea despre sănătate. Problema este că informațiile pe care le oferă sunt total anti-științifice, fără nicio bază în medicină, sunt informații false și periculoase care pot duce la deces”.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Olivia Steer, premiată. Cine a asistat la momentul halucinant. Măiță: Mascaradă și batjocură

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel