Paradox cu frumoasa din Camera Deputaților care a incendiat Internetul

Internetul a luat foc marți după ce pe Facebook au început să circule fotografii cu "frumoasa PSD-istă" care a câștigat un mandat la Camera Deputaților.

Este vorba despre Alexandra Corina Bogaciu (27 de ani), o tânără foarte frumoasă care, după părerea unora, nu are ce căuta în Parlament. De ce? Pentru că este frumoasă, are studii medii, a absolvit un colegiu tehnic, la secția "matematică-informatică" și locuiește în Voluntari. Inițial jurnaliștii au spus că este nepoata lui Florentin Pandele, ulterior s-a aflat că informația este falsă. Corina Bogaciu a lucrat ca operator calculator la firma tatălui său, Ion Bogaciu, specializată în copertine și materiale textil.

Oana Băluță, profesor universitar şi activistă feministă, a avut o reacție în acest caz.

[citeste si]

"Nu uitați, de aici a pornit informația. Când veți comenta, să ştiți că acest "ziar quality" numit Click a urcat fotografii şi a stabilit cadrajul pentru discuție 1. Mărimea sânilor 2. Studii medii.

1. V-a jucat pe degețele încadrarea ziarului. Ia imaginați-vă că fotografiile o arătau pe femeie lângă un copil sau cu o lumânare în mână sau la mormântul lui Arsenie Boca sau în pelerinaj la moaşte? Pun pariu că altfel mergeau gândurile. Pun pariu că are astfel de imagini în arhiva proprie în condițiile în care onor domnia sa Pandele a crescut numărul autocarelor pentru pelerinajul religios la Sf. Parascheva.

Mergeți la toneta de ziare şi cumpărați un Click, răsfoiți-l cu nesaț şi delectați-vă cu lectura. Cam asta ați legitimat.

2. Cât despre studii medii, de când trebuie ca toți parlamentarii să aibă studii superioare, cu masterat, doctorat şi postdoctorat? Este vreo cerință în lege de care nu am ştiut că nu poți candida cu studii medii?

Ocupația este Director Marketing. Profesia: Economist. Asa scrie în listele Biroului Electoral Central.

Iar ca sa poti candida pentru Camera Deputaților trebuie să ai 23 de ani. Aşa zice Constituția la art. 37, capitolul II", a scris Oana Băluță pe Facebook.

(w670)

"Să ne imaginam acest text într-un ziar şi aceste fotografii.

"Alexandra Corina Bogaciu are 27 de ani, studii medii, este operator calculator, este credincioasa si a castigat un mandat de deputata ca propunere a PSD-ului. Ba chiar deschide lista la Ilfov."

Se poate porni o discutie despre ce o recomanda pe femeie? DA.

Se poate porni o discuție despre studii? DA.

Se poate porni o discuție despre ocupație şi relevanța ei? DA.

Nu asa s-au petrecut lucrurile însă, ci altfel în aşa fel încât să ajungă niste inşi şi inse să discute despre 'târfet'.

Edit in urma comentariilor: e nepoata lui Pandele, in datele BEC director marketing, in declaratia de interese/ avere operator calculator.

Edit 2: se pare ca nu este nepoata lui Pandele asa cum scrie in Click. Sa vedem la cate editari ajung", a mai notat Oana Băluță cu privire la imaginile de mai sus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel