Papa Francisc, într-o Dacia Logan în Armenia. Ce spune Chirieac

Aflat într-o vizită de două zile în Armenia, Papa Francisc a fost preluat de la aeroport cu o Dacia Logan, pentru a face o vizită de rugăciune la catedrala armeană apostolică din Etchmiadzin. Suveranul Pontif a mers și la Palatul Președinției, tot cu Loganul, pentru o vizită de curtoazie la președintele țării, Serzh Sargsyan

În deplasările din cursul celor două zile petrecute acolo, Suveranul Pontif a folosit Dacia Logan.

Bogdan Chirieac: Gestul Papei Francisc, un lucru extraordinar pentru demnitarii români

Analistul Bogdan Chirieac, într-o intervenție la RTV, a declarat că gestul Papei a fost acela că: "poți avea o mașină de foarte bună calitate  și dacă nu este un Mercedes de 150.000 de euro. De acolo, de la mii de kilometri distanță, Papa Francisc transmite un mesaj și demnitarilor din România, din cauză că tot mai puțini demnitari din țara noastră folosesc o mașină românească.

Fostul prim-ministru, domnul Victor Ponta, mergea cu un Duster, dar actualul prim-ministru merge cu mașini de o sută de mii de euro. Poate că este frumos să mergi cu automobile pe care le face țara ta. E și un semn de încredere, iar în cazul Papei este un gest  de smerenie, pentru că Papa poate să meargă și cu o mașină de aur, dar nu, a luat un Logan. E bună, e ieftină. Nu trebuie să faci paradă.   Ce a făcut Papa Francisc este un lucru extraordinar pentru demnitarii din România", a declarat Bogdan Chirieac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel