Papa Francis la Blaj. Puncte acces pe Câmpia Libertăţii şi documente necesare

Pelerinii care vor participa, duminică 2 iunie, la Sfânta Liturghie cu beatificarea Episcopilor martiri oficiată de Papa Francisc, vor avea la dispoziţie şase puncte de acces pe Câmpia Libertăţii din Blaj. Fiecare posesor de invitaţie este rugat să se îndrepte spre punctul de acces corespunzător zonei indicate pe bilet.

Pentru A1 şi persoanele cu dizabilităţi: accesul se va face pe la intrarea principală pe Câmpia Libertăţii, situată în zona blocurilor. Tot din acest punct persoanele cu dizabilităţi îşi vor ridica brăţările de acces la eveniment.

Pentru zona E5: accesul se va face la punctul de pe strada Câmpul Libertăţii, situat între zona blocurilor şi Piaţa Mare Agroalimentară.

Pentru zonele C,D şi B2: accesul pelerinilor se va face prin punctul din Piaţa Mare Agroalimentară, cu intrarea de pe strada Ioan Lemeny.

Pentru zona V.I.P. şi Centrul de Presă: accesul se va face prin punctul de pe strada Iuliu Maniu, cu intrare de la intersecţia străzilor Mitropolit Vancea şi Iuliu Maniu spre zona industrială.

Peste 50.000 de pelerini vor asista la Sfânta Liturghie cu beatificarea a şapte episcopi greco-catolici martiri, pe care Papa Francisc o va oficia pe Câmpia Libertăţii în data de 2 iunie 2019.

În acest sens, pentru buna desfăşurare a evenimentului, organizatorii transmit câteva reguli de conduită şi recomandări de care cei care se vor afla la Blaj sunt rugaţi să ţină cont.

Documente necesare accesului pe Câmpia Libertăţii:



Accesul se va face pe baza invitaţiei nominale primite şi a actului de identitate, respectiv carte de identitate sau buletin de identitate, iar pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 14 ani părinţii trebuie să prezinte copii după certificatul de naştere. De asemenea, pentru copiii sub 12 ani vor fi distribuite brăţări pe care vor fi trecute numărul de telefon şi numele părintelui însoţitor, pentru a fi evitate situaţiile nedorite în care minorii se pot pierde de părinţi.

La toate intrările pe Câmpia Libertăţii există puncte de informare, spre care vor fi îndrumaţi cei care întâmpină, din diverse motive, probleme de acces.

Realizarea accesului pe Câmpia Libertăţii:



Cei care vor veni cu autocare, microbuze şi autoturisme personale sunt rugaţi să ajungă la Blaj până în data de 2 iunie 2019, ora 07.00. Această solicitare vine în urma măsurilor anunţate de primăria oraşului, cu privire la accesul pelerinilor în municipiul Blaj, în data de 2 iunie 2019, precum şi la cererea forţelor de ordine care au în vedere fluidizarea accesului pelerinilor pe Câmpia Libertăţii.

Accesul pe Câmpia Libertăţii va fi permis în data de 2 iunie 2019 în intervalul orar 06.00 - 10.00. Pentru evitarea aglomeraţiei se recomandă sosirea din timp, toţi pelerinii urmând să treacă prin filtrul de control de securitate de la intrarea pe Câmpia Libertăţii. Accesul pe Câmpia Libertăţii cu animale de companie este interzis.

Obiecte permise a se afla în posesia pelerinilor



Pe Câmpia Libertăţii se va putea intra cu următoarele obiecte: apă în sticlă de plastic (pet), scaun pliabil, umbrelă mică sau pelerine de ploaie (recomandat), rucsac mic, sandwich. Pentru copiii sub 3 ani este permis accesul în cărucior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel