PAOK: Răzvan Lucescu, în marș spre titlu. Contre la conferința de presă

Razvan Lucescu
Razvan Lucescu

Răzvan Lucescu domină autoritar campionatul Greciei. PAOK a înregistrat ieri o nouă victorie, după ce a zdrobit-o pe OFI Crete cu 4-0.

Cu un avans de opt puncte față de locul 2 ocupat de Olympiakos, PAOK are în 17 meciuri 16 victorii și doar o remiză. Mai mult, trupa antrenată de Răzvan Lucescu a fost penalizată din cauza incidentelor provocate de fani și cu -2 puncte.

Chiar și așa, PAOK spulberă tot în drumul ei istoric pentru titlu. Ar fi primul titlu de campioană a Greciei, după o pauză de 34 de ani.

După meciul cu OFI Crete, șa conferință, Răzvan Lucescu s-a aprins când a fost întrebat dacă de-abia acum demonstrează PAOK cel mai bun fotbal.

"Să ai doar un egal în 17 meciuri înseamnă că ai jucat un fotbal de calitate. Nu vreau să fiu prea dur, dar cine spune că nu jucăm cel mai bun fotbal greșește. Suntem echipa care domină, avem cele mai multe goluri, am câștigat derbyurile. Avem posesia, ne creăm ocazii și înscriem. Dacă e cineva care susține că jocul nostru nu a fost cel mai bun, repet, greșește". A completat: "Fiecare partidă are propria ei poveste. Fiecare adversar e diferit, însă cel mai important este să găsești întotdeauna calea spre succes. Și noi am reușit", a mai precizat tehnicianul român, potrivit GSP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel