PAOK- Asteras, bătaie generală pe teren. Răzvan Lucescu, în mijlocul încăierărilor

Razvan Lucescu
Razvan Lucescu

Partida dintre echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, şi formaţia Asteras Tripolis a fost marcată, duminică, după fluierul final, de violenţe pe teren.

La finalul meciului spiritele s-au încins, iar directorul general al lui PAOK, Pantelis Constantinidis, a sărit la bătaie și l-a îmbrâncit pe Nikos Kaltsa, jucătorul lui Asteras.

În încăierare oficialul lui PAOK a căzut, iar din spate a intervenit și Răzvan Lucescu, acesta la rândul lui îmbrâncindu-se cu un adversar.

Ce s-a întâmplat în meci

Asteras a deschis scorul în minutul 18 prin Georgios Kyriakopulos, dar Djalma Campos a egalat în minutul 37. Martin Tonso a adus gazdele în avantaj (53), iar Aleksandar Prijovici a transformat un penalty în minutul 90+7.

Un minut mai târziu, la ultima fază a meciului, Walter Iglesias a stabilit scorul final, 3-2. E prima înfrângere pentru PAOK Salonic după 16 meciuri consecutive fără eșec.

PAOK ocupă locul 1 în prima ligă din Grecia, cu 52 de puncte, dar AEK Atena, adversara directă, este pe locul secund, la un singur punct distanță, dar joacă la această oră. Asteras e pe 6, cu 32 de puncte.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel