PAOK - AEK, decizie. Răzvan Lucescu, devastat după anunțul Comisiei

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a fost sancționată dur de Comisia de Disciplină din Grecia, după evenimentele de la partida cu AEK Atena.

Oficialii eleni au decis că formația antrenată de Răzvan Lucescu să piardă partida cu AEK la masa verde, scor 3-0, să fie depunctată cu încă 3 puncte și să pornească cu un deficit de două puncte în sezonul următor, anunță Gazzetta.gr, citată de GSP.

În plus, patronul formației, Ivan Savvidis, a primit o interdicție de 3 ani pe stadioanele din Grecia, iar PAOK va disputa următoarele 3 partide de pe teren propriu, adică până la finalul sezonului, cu porțile închise.

Practic din acest moment PAOK Salonic nu mai are nicio șansă să câștige titlul de campioană a Greciei.

Partida decisivă pentru titlu, PAOK Salonic - AEK Atena, a fost întreruptă în minutul 90, după ce fostul stelist, Fernando Varela a trimis mingea în poarta oaspeților, dar arbitrul nu a validat reușita pe motiv de ofsaid.

Lucrurile au degenerat, atingând apogeul în momentul în care patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, a pătruns înarmat pe teren. Mai mult, oficialii formației din Salonic l-au amenințat pe arbitrul înfruntării.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel