Panică. Un bucureștean a semănat teroare în cartierul Tineretului

Mai multe apeluri la 112 au fost date de locuitori din cartierul Tineretului. Echipaje de poliție au intervenit la locul solicitării.

Un bărbat observat de mai mulţi martori în timp ce deplasa haotic printre maşini în zona Tineretului din Bucureşti, având în mână un obiect ce părea a fi un pistol, a fost imobilizat de poliţişti şi condus la audieri.

"În jurul orei 19,30, prin mai multe apeluri 112, Poliţia Capitalei a fost sesizată că în zona Tineretului, un bărbat se deplasează haotic printre maşini, având în mână un obiect ce părea a fi un pistol. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje ale Secţiei 14 Poliţie. Pe baza informaţiilor primite de la persoanele aflate în zonă, într-un imobil din proximitate a fost depistat bărbatul descris în sesizările telefonice", a anunţat Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Conform aceleiaşi surse, bărbatul a fost imobilizat şi condus la secţia de poliţie. La controlul corporal a fost găsit asupra lui un pistol de tip "air soft", arma neletală nesupusă autorizării. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs acest incident, precizează DGPMB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel