Panică la bordul unui avion din Marea Britanie. ”Vă omor pe toţi”

A fost panică la bordul unui avion care doar ce decolase de pe aeroportul Stansted din Marea Britanie, după ce o tânără de 25 de ani a încercat să intre în cabina piloților și să detuneze aeronava. Ea striga fără oprire:  „O să vă ucid pe toți!", scrie a1.ro. 

Femeia este originară din Anglia și a fost identificată pe numele său drept Chloe Haines. Tânăra s-a îmbarcat într-un avion al companiei Jet2 care circula pe ruta Stansted (Marea Britanie) – Dalaman (Turcia), iar imediat după decolare a început să strige: „O să vă ucid pe toți!”, notează The Sun

„Fugea spre ieșire. Din fericire acolo erau doi membri ai echipajului de cabină care au tras-o. (...) A început să îi atace pe cei doi, o femeie și un bărbat. Un tip mare a aruncat-o apoi literalmente la podea și acolo o persoană o ținea de un braț și o alta de celălalt. Atunci a început să țipe: plecați de pe mine, vă omor pe toți!", a mărturisit o pasageră a avionului.

„Era mică, dar avea forța unui bărbat în putere. Singura dată când am văzut ceva de genul asta era când cineva tocmai renunțase la acid și avea o putere superioară. Era ca și cum ar fi fost posedată”, a declarat un alt pasager.

Tânăra a fost arestată și urmează să răspundă în fața unui judecător pentru faptele sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel