Pandele: Primul care a lovit-o pe Firea a fost Dragnea

Florin Răvdan / 10 iun 2019 / 20:18
Gabriela Firea
Gabriela Firea

Invitat la emisiunea "Punctul de întâlnire", primarul oraşului Voluntari a vorbit despre candidatura sa la prezidenţiale, dar şi despre perioada extrem de dificilă prin care a trecut Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, din cauza fostului lider PSD Liviu Dragnea. 

"Primul care a lovit-o, Dumnezeu să îi dea sănătate să se întoarcă cât mai repede acasă, a fost Liviu Dragnea. Să ne aducem aminte ce s-a întâmplat în ziua în care a câştigat alegerile, că i-a dat un buchet de flori Gabrielei Firea. Şi i-a zis că speră că va acorda prioritate problemei transportului public în Bucureşti. Păi ea nici măcar nu trecuse pragul sediului primăriei generale. S-au creat multe legende, inclusiv cea a bugetului, că ar fi de un miliard de euro. De fapt, e aproape 500 de milioane!", a declarat Florin Pandele, primarul oraşului Voluntari. 

Înainte de a fi încarcerat, Liviu Dragnea a anunţat că la prezidenţiale ar trebui să candideze Gabriela Firea din partea PSD, pentru că este social-democratul cel mai bine cotat în ochii alegătorilor.