Urmărește emisiunea live


Pandele: Primul care a lovit-o pe Firea a fost Dragnea

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Invitat la emisiunea "Punctul de întâlnire", primarul oraşului Voluntari a vorbit despre candidatura sa la prezidenţiale, dar şi despre perioada extrem de dificilă prin care a trecut Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, din cauza fostului lider PSD Liviu Dragnea. 

"Primul care a lovit-o, Dumnezeu să îi dea sănătate să se întoarcă cât mai repede acasă, a fost Liviu Dragnea. Să ne aducem aminte ce s-a întâmplat în ziua în care a câştigat alegerile, că i-a dat un buchet de flori Gabrielei Firea. Şi i-a zis că speră că va acorda prioritate problemei transportului public în Bucureşti. Păi ea nici măcar nu trecuse pragul sediului primăriei generale. S-au creat multe legende, inclusiv cea a bugetului, că ar fi de un miliard de euro. De fapt, e aproape 500 de milioane!", a declarat Florin Pandele, primarul oraşului Voluntari. 

Înainte de a fi încarcerat, Liviu Dragnea a anunţat că la prezidenţiale ar trebui să candideze Gabriela Firea din partea PSD, pentru că este social-democratul cel mai bine cotat în ochii alegătorilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel