Pană: Românii, plecați din țară din cauza știrilor. Creșterea de taxe, știre bună

Doina Pană
Doina Pană

Doina Pană, ministrul Apelor și Pădurilor, consideră că românii care au plecat din țară aveau venituri suficiente și-n România, dar că știrile negative au contribuit la deciziile lor. În plus, ea susține că o știre pozitivă este creșterea de taxe. 

Întrebată ce motive ar avea românii plecați în străinătate să se întoarcă, Doina Pană a afirmat: ”Eu, în calitatea mea de parlamentar, m-am întâlnit cu foarte mulți tineri care sunt supracalificați și lucrează în străinătate. Pe ei nu i-a mânat banii în afară, pentru că ei câștigau bine și în România și s-ar întoarce oricând acasă, dar vor o altfel de lume: fără agresivitatea care e la noi în toată societatea, fără valul de ură. Trebuie să recunoașteți că toate astea sunt generate și de știrile doar negative pe care le propagă posturile de televiziune”. 

Întrebată dacă TVA-ul defalcat și alte taxe pentru tineri sunt știri pozitive, ministrul a răspuns: ”"da, și aceea va fi de la anul o știre pozitivă. Nu va mai exista evaziune la TVA de șapte miliarde sau de cât e!”. 

”Nu vă faceți că nu înțelegeți ce vreau să spun”

”Eu prezint o realitate. Pentru cei care deranjează și nu vor să să plătească TVA-ul e o știre negativă. Pentru cei care-și plătesc TVA-ul e o știre pozitivă. Nu vă faceți că nu înțelegeți ce vreau să spun. Eu vreau o altă lume pentru tinerii noștri, încât cei plecați să se întoarcă acasă și cei care nu au plecat să nu plece”, a mai declarat ministrul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel