Jennifer Lopez a urcat pe scenă și a anunțat că renunță la concert

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

O pană de curent în New York a dus sâmbătă seară la anularea unui concert Jennifer Lopez și a altor reprezentații de pe Broadway, anunță Hollywood Reporter.

”Sunt dezamăgită și devastată... vă iubesc. Îmi pare rău că s-a întâmplat acest lucru în mijocul spectacolului nostru”, a spus Lopez.

Imediat după ce a urcat pe scenă, Jennifer Lopez s-a văzut nevoită să anuleze concertul pe care îl prezenta în New York, la Madison Square Garden. Pana de curent a fost provocată de un incendiu la un transformator de la intersecția dintre West 64th Street și West End Avenue.

"Mi-au spus să cobor de pe scenă", a povestit J. Lo, din culise de la Madison Square Garden, celor care o urmăresc pe Twitter. "I was waiting there. Obviously all the power went out in the city and obviously here at Madison Square Garden".

"Ni se cere să evacuăm, încet, cu calm", a continuat cântăreața.

Mai multe producții de pe Broadway, între care se numără ”Harry Potter and the Cursed Child”, ”Frozen”, ”Moulin Rouge” și ”The Lion King”, au fost anulate sâmbătă noapte. Pana de curent din Manhattan a lăsat magazinele pe întuneric, s-au blocat lifturi și trenurile de metrou s-au oprit.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel