Pamela Gidley, „TWIN PEAKS”, deces. Doliu la Hollywood!

Pamela Gidley, blonda actriţă binecunoscută publicului român pentru rolurile din CSI: Crime Scene Investigation, The Closer şi serialul MacGyver a murit "în linişte şi pace" conform anunţului familiei.

A murit Pamela Gidley, actrița cunoscută care s-a lansat pe firmamentul vedetelor marelui ecran în rolul din „Twin Peaks”. Avea doar 52 de ani și s-a stins din viață la reședința ei din New Hampshire (SUA), pe 16 aprilie, dar familia a anunțat abia acum decesul celebrei actriței. Cauza morții nu a fost specificată.

Vestea că a murit Pamela Gidley i-a șocat pe fanii actriței, relatează Daily Mail. Familia nu a vrut să dea detalii despre cauza decesului. Actrița s-a născut în Massachussets, iar frumusețea și talentul ei au fost apreciate încă de la o vârstă fragedă.

Pamela Gidley a câștigat un concurs de frumusețe la numai 4 ani. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) A fost căsătorită cu un profesor de arte marțiale pe nume James Lew, în perioada 2005-2008. Actrița nu avea copii. Ea a lăsat în urmă o mamă și doi frați îndurerați.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel