Pamela Anderson NU a murit. Mișcare prin care a fost răspândită știrea falsă

O știre falsă despre moartea Pamelei Anderson a fost rapid răspândită. Credibilitate a dat tocmai numele site-ului care a publicat informația. 

”Pamela Anderson a murit la ora 10:04, în această dimineață, după ce a intrat în stop cardiac” a fost știrea șocantă, care a tulburat multă lume. Rețelele sociale au fost umplute cu mesaje despre moartea Pamelei Anderson. 

Știrea a fost publicată pe ABCNews-us.com. Numele site-ului se bucură de o largă credibilitate. Cu toate acestea, acest site nu este afiliat ABC News. Tocmai ABC News este denumirea care a dat greutate informației. 

Ce anunța site-ul care a publicat știrea

Se pare că ABCNews-us.com anunța știrea falsă: ”La ora 8:00 în această dimineață, Departamentul de Urgență din Los Angeles a răspuns la o solicitare medicală de la domiciliul Pamelei Anderson din Los Angeles. Se pare că vedeta s-a prăbușit în baie. Echipajul sosit la fața locului a transportat-o de urgență la Centrul Medical Cedars-Sinai, unde a fost internată din cauza hepatitei C, boală care a avut-o timp de 16 ani. Potrivit medicului șef Jonathan Lucas, Pamela Anderson a murit în această dimineață, la 10:04, după ce a intrat în stop cardiac”. 

Știrea este falsă, Pamela Anderson nu a murit. Actrița nu a dorit să comenteze. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel