Paleologu: Iohannis să dea un semn de minim respect față de cetățeni

Theodor Paleologu la BEC
Theodor Paleologu la BEC

Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidențiale, a declarat că este nevoie de o largă coaliție de dreapta și de centru, iar actualul președinte Klaus Iohannis să dea dovadă de respect față de cetățeni și să participe la dezbateri în turul doi.

"Mulțumesc sutelor de mii de români care au votat pentru principiile pe care le-am susținut. Mulțumesc simpatizanților care au susținut această luptă electorală. Rezultatul este bun, în contextul în care nu am avut dezbatere, am avut o criză de guven, un rezultat de la care putem clădi, pledez pentru o largă coaliție de dreapta și de centru, nu spun că sunt stăpânul voturile mele nu exprim niciun consemn de vot, nu se pune problema de a vota pentru PSD, am combătut întotdeauna PSD, dar aștept din partea candidatului Iohannis să dea un semn de minim respect față de cetățeni", a declarat Theodor Paleologu citat de Mediafax.

"Când voi vedea dezbaterea dintre Dăncilă și Iohanis voi aviza, îmi voi spune punctul de vedere. Sunt mândru de voturile primite. Salut participarea masivă, participare masivă în Diaspora, este absolut necesar ca Diaspora să fie reprezentată în mod corect în Parlament. Am dovedit că suntem deștepți și mulți", a mai spus Paleologu.

Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidențiale, a obținut 6,1%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel