PAH, CENZURAT după ce a zis despre "Tunegaru, această Godină"

Jurnalistul Patrick André de Hillerin a pățit-o după ce a scris pe Facebook că: "Mă tot uit la valul iscat, iar, de Tunegaru, această Godină a învățământului. OK, să scoatem și Baltagul din programă. Și, în general, să scoatem toată literatura românească din programa orelor de literatură românească. Dar hai să nu mai plecăm după fentele unei attention whore. Facem pariu că dacă trăia în UK, doamna cu pricina ar fi decis că Shakespeare o s*ge și e demodat? De alții nici nu mai vorbesc...".

Apoi, a primit 'report' pe Facebook de la un număr mare de persoane astfel încât contul său de Facebook a fost suspendat pe o perioadă de 30 de zile.

"The story of my professional life:

Scriu, de 27 de ani și ceva despre politicieni, afaceriști, servicii. Am avut, până acum, în jur de 15 procese. Culmea e că am fost dat în judecată doar de marginali, care au mai și pierdut procesele pentru că, desigur, materialele erau documentate și extrem de adevărate. Dar ideea e că doar marginalii m-au dat în judecată, nu rechinii. Ălora nu le convenea, nici de dragul imaginii inițiale, să ajungă la sentință.

Ei, bine, acum contul meu de FB, cel pe care-l am din 2009, e suspendat pentru 30 de zile, după ce am fost raportat de o marginală, profesoară închipuită de limba română, și de fanii domniei sale. Căci are.

[citeste si]

Doamna Tunegaru, tocmai ați câștigat un prieten devotat, care vă va dedica puțin din timpul lui în fiecare zi, pentru a vă însenina viața. Dacă nu știți ce înseamnă asta, întrebați-o pe doamna deputat Diana Tuşa", a scris Patrick André de Hillerin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel