Pădurar, sub control judiciar. Ce acuzaţii i se aduc

Justiție
Justiție

Un pădurar din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost plasat sub control judiciar timp de 60 de zile, după ce a fost acuzat că şi-a îndeplinit în mod defectuos obligaţiile de serviciu, cauzând un prejudiciu de peste 45.000 lei.

Potrivit unui buletin de presă remis de IPJ Bistriţa-Năsăud, bărbatul a fost reţinut în data de 5 iulie, pentru 24 ore, după ce au fost găsite peste 200 cioate rezultate din tăieri ilegale, pe raza pădurii aflate în responsabilitatea sa.

"În urma unor controale efectuate în perioada 7 martie - 11 aprilie a.c., reprezentanţii Gărzii Forestiere au constatat existenţa unui număr de 238 cioate provenite din tăieri ilegale de material lemnos, pe raza comunei Târlişua. În cadrul cercetărilor efectuate, a rezultat faptul că, în perioada 7 martie-11 aprilie a.c., cel în cauză ar fi comis mai multe infracţiuni de neglijenţă în serviciu, abuz în serviciu şi fals intelectual, cauzând un prejudiciu în valoare de 45 237 lei", se arată în comunicat. Pădurarul a fost prezentat ulterior Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, care a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel