Pactul „O Românie verde și curată” a fost lansat de Mircea Diaconu, Ilan Laufer și Alex Coita

Foto: Facebook Ilan Laufer
Foto: Facebook Ilan Laufer

Mircea Diaconu, Ilan Laufer și Alexandru Coita au lansat pactul „O Românie verde și curată”.

„Pactul O ROMÂNIE VERDE ȘI CURATĂ prinde viață! Proiectul a fost lansat oficial la București în prezența lui Mircea Diaconu, Ilan Laufer și Alexandru Coita, cu participarea voluntarilor din regiune, urmând a fi multiplicat la nivelul întregii țări", a transmis Ilan Laufer, pe pagina sa de Facebook.

Mircea Diaconu, Ilan Laufer și Alexandru Coita, inițiatorii „O Românie Verde și Curată", s-au întâlnit cu peste 60 de voluntari ai proiectului anunțat pe 24 ianuarie.

Un pachet de legi în Parlament

„Demersul de strângere de semnături, la nivel național, trebuie să se realizeze concomitent cu elaborarea unui pachet de legi care să fie promovat la nivelul parlamentului României. Mai mult, pactul (...) trebuie să aibă ambiția de a genera o Inițiativă Cetățenească Europeană, fiind o contribuție a României la îmbunătățirea cadrului legislativ la nivelul Uniunii Europene", se mai arată în mesajul lui Laufer.

Pactul, semnat de liderii Platformei Social Liberală împreună cu Mircea Diaconu, este asumat în proiectul de țară al PSL, „România 10 în 10".

Temele de mediu se vor coagula într-un pact asumat de toate forțele politice

„A venit momentul ca temele de mediu să se coaguleze într-un pact asumat de toate forțele politice din România, care să ducă la o revoluție verde și să stopeze degradarea naturii din țara noastră", se mai arată în comunicat.

Mesajul se încheie cu anunțarea unui calendar de acțiuni, la nivel național, prin care Diaconu și co-inițiatorii proiectului, Laufer și Coita, vor extinde scara pactului. În acest sens, vor fi organizate conferințe în principalele orașe ale României. „Românii cărora le pasă de natură și sunt interesați să se implice ca voluntari în proiect sunt rugați să trimită un e-mail la adresa [email protected]", s-a mai arătat în mesaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel