Urmărește emisiunea live


Ozana Barabancea a slăbit 40 kilograme. Secretul din DIETĂ

Ozana Barabancea a slăbit 40 de kilograme în cinci luni.

Vedeta a spus cum a reușit să aibă o siluetă de invidiat.

"Înainte mâncam dezordonat. Trebuie să avem nu doar o alimentație sănătoasă, ci să alocăm și timp pentru a mânca. Atunci când mâncăm, nu trebuie să dăm sms-uri, nu trebuie să ne uităm la televizor, nu trebuie să vorbim la telefon, trebuie să ne deconectăm. Acum mănânc trei mese pe zi. Mănânc și dulce, dar important este să renunți la ciuguleli. Disciplina este extraordinar de utilă", a zis Ozana Barabancea la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

[citeste si]

Care este secretul

"Am ținut și o dietă pe bază de proteine, ciuperci, ouă de prepeliță. Mi-a fost bine. (...) Mi-am micșorat stomacul. M-am operat în urmă cu șapte luni. Acum mănânc maximum 100 grame la masă, incluzând felul 1, felul 2 și desert. Nu mai pot să văd mâncare în fața ochilor. Acest lucru este cauzat de operație. Secretul constă în a nu ciuguli. Nu mai mănânc de dragul de a mânca. Mănânc pentru că vreau să mă hrănesc. Nu mai sunt sclava papilelor gustative. Dimineață am mâncat avocado cu pește la cuptor. Ultima mea masă a fost la ora 18:30. Am mâncat brânzică. Eu fac sport în fiecare dimineață. Fac exerciții ușoare, blânde. Dacă nu le fac, sunt slăbită, la propriu, toată ziua. Operația m-a obligat să fac sport. Acum mănânc dulce doar după ce mănânc carne. Mănânc doar jumătate de bomboană", a mai spus artista la Antena 3.

Cursuri pentru elevi

Ozana Barabancea consideră că este esențial să ne educăm copiii pentru a putea discerne între ce le face bine și ce nu, dar și să poată alege singuri să mănânce sănătos.

"Ar trebui învățați de mici, ar trebui făcute cursuri de nutriție, de gătit. Să știe ce să cumpere când intră într-un supermarket", a spus Ozana Barabancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel