Ovidiu Mihăilescu, concert în Grădina MNLR

Un nou concert în Grădina MNLR cu un invitat binecunoscut - Ovidiu Mihăilescu, miercuri, 14 august 2019, de la ora 19.00, la sediul din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8.

„Poet la rându-i, mai înainte de a fi inginer, Ovidiu Mihăilescu este îndrăgit de publicul de toate vârstele. Se dăruieşte pe sine prin poezie şi muzică într-un mod aparte. Chitara primită la 17 ani a fost cel dintâi pas pe care Ovidiu Mihăilescu l-a făcut spre valoare, iar participările la festivaluri şi concursuri de gen şi faptul că tinerii sunt atraşi de folk în număr din ce în ce mai mare îi păstrează vie în suflet această bucurie.

O mare dragoste faţă de limba română îl leagă de POEZIE. „Poezia este un fel de sfințenie laică, e cel mai genial joc pentru oameni mari, e gimnastica de zbor a sufletului. Ca muzica, ea ne apropie de divin, dar și de umanul cel bun. Cum bine spune un prieten comun, poeții scot diamantele verbului din mina sufletului și ne dau prospețime de sentiment și trăire. Iar limba română, așa cum o moștenim de la Eminescu, e sfântă. E modul în care ne rostuim rostul rostirii în lume", spune artistul.

La concertul de anul trecut din Grădina MNLR, Ovidiu Mihăilescu afirma: „Circulă ideea că dacă ai pielea tare şi dai la o parte pe toată lumea îți merge bine. Îmi place să cred că asta a fost o ideologie pe care am depăşit-o. Lumea va înţelege că până la urmă este necesar să existe sensibilitate. E necesar pentru binele comun ca oamenii cu sensibilitate să existe şi să fie apreciaţi. Până la urmă jungla nu are numai lei şi elefanţi, jungla are şi păsări frumoase, şi flori, nu se poate transforma totul într-o naţiune de crocodili. Lucrurile trebuie să se rafineze, nu să cadă în mlaştină şi să rămână acolo. Poate e necesar, uneori, să căutăm prin noroaie ca să găsim o piatră preţioasă"".

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, anunță MNLR într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel