Ovidiu Ioaniţoaia, dur la adresa lui Răzvan Burleanu: Un neavenit

Ovidiu Ioaniţoaia, directorul Gazetei Sporturilor, a vorbit la Jocuri de Putere de la Reralitatea TV despre modul în care poate fi schimbat Răzvan Burleanu din funcţia de preşedinte al FRF.

"Am spus-o primul că preşedintele Burleanu este un neavenit. Din greşeală, dar a fost ales într-un mod democratic. Demiterea lui e posibilă dacă se convoacă Adunarea Generală, trebuie ca 2/3 din cluburi să fie de acord", a spus Ovidiu Ioaniţoaia.

Jurnalistul sportiv a dezvăluit sumele ce sunt cheltuite de stafful FRF pentru diferite chirii.

"E adevărat că FRF plăteşte zeci de mii de euro pentru Burleanu, pentru Bodescu, pentru Daum ca să stea la Stejarii lui Ţiriac în condiţii de lux? Dar cum să plăteşti 6.000 de euro pe lună chirie lui Burleanu?

[citeste si]

Daum a demonstrat, din păcate, că nu cunoaşte fotbalul românesc. Nu poţi să-l aduci pe unul care până la 63 de ani nu a antrenat nicio echipă naţională. Daum e un om cu charismă, dar ce argumente are pentru a fi angajat la echipa naţională? Pe cel mai mare salariu all-time al unui selecţioner. Daum a demonstrat că habar n-are unde vine, nu i-a învăţat pe jucători şi nici nu arată semne că o va face. Nu e normal ce se întâmplă la FRF.

Singurul factor care poate să-l schimbe este Adunarea Generală. N-avem cum să-l dăm afară, în momentul de faţă. Cine l-a ales pe Burleanu? Nu l-a ales fotbalul? Burleanu nu poate să vină cu nicio idee. E posibil să fi venit printr-o lovitură politică, dar nu am dovezi. Cine se numără printre susţinătorii lui Burleanu, a mai afirmat Ioanițoaia?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel