Ovidiu Ioanițoaia sare în apărarea FCSB. Atac la FRF

Cunoscut drept un mare contestatar al administrației Răzvan Burleanu la FRF, Ovidiu Ioanițoaia a lansat un nou atac, după partida FCSB - Hermannstadt.

FCSB a fost eliminată în Cupa României, după ce a fost umilită în deplasare de Hermannstadt - ocupanta locului secund din Liga a II-a, cu scorul de 3-0.

Meciul s-a jucat pe condiții meteo neprielnice, pe un teren congelat, care în opinia lui Ovidiu Ioanițoaia, ar fi trebuit reprogramat.

Jurnalistul GSP, Ovidiu Ioanițoaia, a lansat un atac puternic la adresa conducerii Federației Române de Fotbal. Printre aceștia, Felix Grigore, despre care jurnalistul GSP spune că „a bătut câmpii cu grație", motivând decizia FRF de a nu reprograma partida.

„Încercând să explice la TV ce nu putea explica, șeful Departamentului Competiții de la Casa Fotbalului, Felix Grigore, a bătut câmpii cu grație. A bălmăjit niște argumente ridicole, referindu-se la codurile emise de Administrația Națională de Meteorologie, roșu la Sibiu, portocaliu la Botoșani și Craiova, de parcă FRF era un fel de filială, o sucursală, a ANM!", a scris Ovidiu Ioanițoaia pe blogul GSP.

Ioanițoaia: FRF, lipsă crasă de profesionalism

Ioanițoaia numește atitudinea FRF cu privire la acest caz drept o crasă lipsă de profesionalism.

„Deși federația s-a comportat ca și când s-ar fi ocupat de hochei, nu de fotbal, n-aș afirma că, refuzând cererea FCSB de amânare, a urmărit să-i plătească o poliță lui Becali, după ce Gigi s-a declarat fan Lupescu pentru alegerile din 18 aprilie. Nu-i exclus ca lucrurile să fi stat așa, dar mă îndoiesc. Personal, m-aș referi nu atât la o răzbunare, cât la o crasă lipsă de profesionalism, deși chiar nu înțeleg ce interes a avut FRF ca FCSB să iasă din Cupă?!

Trambalând-o pe FCSB, expunându-i jucătorii la riscul unor accidentări și silind-o la cheltuieli exagerate, FRF a mai dat o probă de incompetență. În stilu-i obișnuit, a încurcat încă o dată borcanele", a scris Ioanițoaia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel