OUG uitată. Se așteptau avize de la Vlad Voiculescu, dar și Cristian Ghinea

Nelu Tătaru a spus, luni, că la nivelul ministerului Sănătății a fost lăsat un raport, chiar în ziua în care a plecat din funcție, cu privire la situația din spitale. De asemenea, Guvernul Orban ar fi avut în primă lectură un proiect de OUG privind investiții din fonduri europene în instalațiile din secțiile ATI. După plecarea Guvernului Orban, ordonanța a rămas pe masa noilor miniștri, așteptând avize de la Vlad Voiculescu, dar și Cristian Ghinea, potrivit Digi 24.

Întrebat luni în legătură cu ordonanța, Ludovic Orban a spus: „am rugămintea să adresați aceste întrebări Guverrului. Am avut o discuție cu premierul în legătură cu situația din secțiile de ATI.”

Surse guvernamentale au confirmat DCNews că o ordonanță de urgență elaborată de ministrul Nelu Tătaru și citită în guvern în 20 decembrie așteaptă semnăturile miniștrilor USR de la Justiție și Sănătate. 

VEZI ȘI: Vlad Voiculescu și Stelian Ion țineau la sertar OUG pentru investiții în secțiile ATI. După incendiul de la Balș, răspunde USR?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel