OUG Toader. Bolcaș: Acesta este motivul pentru care în el se aruncă cu ouă

Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș

Avocatul Lucian Bolcaș a explicat ce a însemnat declarația de presă făcută de ministrul Justiției, Tudorel Toader, după întâlnirea cu magistrații privind modificările legilor Justiției.

"'Singura abilitate politică a PSD-ului până la ora actuală este transferarea întregii responsabilități pentru emiterea acestor Ordonanțe care sunt ale Guvernului PSD-ALDE pe umerii lui Tudorel Toader, ministru al Justiției. Parcă el ar emite niște ordonanțe de la mama acasă. Hai să privim lucrurile cu multă seriozitate. Discursul de astăzi al domnului Tudorel Toader are mult mai multe aspecte care au fost dezbătute și care au fost în atenția părților în dezbatere. Ce a demonstrat Tudorel Toader prin această încercare de rezolvare a situației este motivul pentru care în el se aruncă cu ouă și cu muștar. Știe prea multă carte. Ăsta este necazul.

Aș face o paralelă istorică, dar este groaznică și tragică. De ce credeți că a fost asasinat Iorga? Este cutremurător. Niște vuvuzele înarmate cu ouă și cu muștar își permit să batjocorească Ministerul Justiției, nu ministrul, căci acesta nu poate fi batjocorit de asemenea oameni. Astăzi am văzut forțele de ordine cum îi rugau pe protestatari să înceteze și nu au intervenit în niciun mod la această tulburare a liniștii publice, una cutremurătoare. Într-adevăr, proteste au fost ieri, oamenii și-au exprimat nemulțumirile, mi se pare absolut firesc, dar să se ajungă la asemenea manifestări canibalice nu este permis, a declarat Lucian Bolcaș în emisiunea lui Lili Ruse, la România TV.

Vezi și: Iohannis - Toader, scandal OUG 7. Chirieac: Doresc imediat să fie repuși în funcție. Mă gândesc să fac o ...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel