Dragnea avertizează companiile: Gata cu ȘANTAJUL!

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a transmis, joi, un avertisment clar companiilor nemulțumite de Ordonanța de Urgență propusă de ministrul Finanțelor, ce vizează măsuri cheie cu privire la pensii, salarii, taxa pe lăcomie, plafonarea prețurilor la energie și gaze. 

Liviu Dragnea a declarat, joi, că există presiuni din partea unor companii mari după ce a apărut proiectul de Ordonanță de Urgență care vizează plafonarea prețurilor la gaze și energie. 

Citește și: OUG taxa pe lăcomie, pe lista ședinței de Guvern. Budăi, anunț

"Am făcut câteva afirmații destul de serioase duminică"

"Am văzut, am auzit, am citit tot felul de reacții din partea unora sau altora, inclusiv din partea unor companii, mari companii. Eu îi sfătuiesc, îi avertizez să înceteze să mai amenințe statul român sau să încerce să șantajeze statul român.  Am făcut câteva afirmații destul de serioase duminică în cadrul Consiliului Național și nu le-am făcut să ne aflăm în treabă. Statul român nu este un sat fără câini și nici nu este un stat la cheremul vreunei companii indiferent dacă este românească sau străină. Este o ordonanță care are în vedere o situație mai bună din punct de vedere al aprovizionării cu energie atât pentru economia românescă cât și pentru consumul casnic. (...) OMV Petrom, voalat, amenința statul român că o să diminueze producția de gaze. Toți cei care vor pierde bani critică, dar românii și statul român care vor câștiga bani susțin această ordonanță", a declarat Liviu Dragnea. 

Citește și: Liviu Dragnea, anunț despre OUG: Mi-a zis doamna prim-ministru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel