OUG. Dide, avertisment: Dacă se întâmplă așa ceva mă mut în Piața Victoriei

Cristian Mihai Dide o amenință pe Viorica Dăncilă.

Cristian Mihai Dide a anunțat că dacă Guvernul va da OUG pe Codul Penal după cazul Caracal se va muta în Piața Victoriei. Mai mult decât atât, i-a sugerat Vioricăi Dăncilă să desființeze Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

”Vio, dacă te atingi cu vreun OUG pe Codul Penal, pe motiv "Caracal", mă mut iar în Piața Victoriei. Vezi cu SS-ul ăla, mai bine”, a scris Cristian Mihai Dide pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, la Guvern, că își dorește sancțiuni drastice pentru criminali, violatori și pedofili și astfel va da ordonanțe de urgență pentru instituirea pedepsei cu închisoarea pe viață, respectiv înăsprirea pedepselor pentru aceste fapte.

"Am spus că vreau sancțiuni drastice pentru criminali, violatori și pedofili. Voi da OUG pentru instituirea pedepsei cu închisoarea pe viață, respectiv înăsprirea pedepselor pentru aceste fapte. Am zero toleranță pentru lipsa de umanitate și lipsa de respect față de cetățean. Am zero toleranță pentru greșeli, de la atitudini lipsite de responsabilitate și profesionalim, la erori de procedură și nerespectarea legii", a spus, joi, la Guvern, prim-ministrul Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel