OUG Coduri penale. Carmen Dan: Vom vedea dacă vom putea...

Carmen Dan
Carmen Dan

Carmen Dan susține că decizia cu privire la OUG pentru modificarea Codurilor penale a fost una politică și urmează să se stabilească tehnic ce vor face mai departe.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, că decizia privind elaborarea unei ordonanţe de urgenţă pe modificarea Codurilor penale a fost una politică, iar un astfel de demers "nu e un lucru rău", ea afirmând că urmează să se stabilească, "tehnic", dacă se va putea merge mai departe cu acest obiectiv.

"A fost o decizie politică, o decizie care la momentul acela, aşa cum a anunţat şi prim-ministrul României, a fost asumată de către Guvern. Vom vedea în continuare, tehnic, dacă vom putea merge mai departe pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Eu cred că e necesar şi cred că o OUG pe articolele care au fost declarate constituţionale nu e un lucru rău", a spus Carmen Dan, la Ministerul de Interne.

Întrebată dacă Guvernul se va limita doar la punerea în acord a unor prevederi ale Codurilor cu deciziile CCR, Dan a precizat că se face o analiză.

"Sunt în lucru la tehnicieni, sunt discuţii, se face o analiză şi vă asigur că va fi luată cea mai corectă decizie", a adăugat ministrul.

Vezi și: Protocol DIPI - Parchet. Carmen Dan: Vă spun doar atât: A fost...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel