OUG 13. Kovesi: Redactam un punct de vedere când am văzut BREAKING NEWS

Laura Codruța Kovesi a spus că a fost surprinsă de decizia Guvernului de a adopta Ordonanţa de Urgenţă privind modificarea codurilor penale, mai ales că redacta un punct de vedere asupra actului normativ chiar când televiziunile anunţau adoptarea ordonanţei.

Laura Codruţa Kovesi a relatat că, marţea trecută, era la birou când a primit un e-mail prin care i se solicita un punct de vedere asupra proiectului de ordonanţă privind modificarea Codului penal şi a Codului de procedură penală

"L-am primit seara târziu şi prima reacţie când am văzut modificările a fost să spun că este foarte grav. Am văzut termenul pentru trimiterea unui punct de vedere al DNA, era 9 dimineaţa a doua zi", a spus Kovesi la Radio România Actualități.

Ea a precizat că s-a întrebat atunci care este urgenţa ca punctul de vedere al DNA să fie gata dimineaţa, dar a început să redacteze documentul.

"În timp ce scriam cu alţi doi colegi, un alt coleg ne-a spus: «Uitaţi-vă la televizor». Am văzut titlul «Breaking News: Ordonanţa privind modificarea codurilor a fost adoptată». Am crezut că jurnalistul nu a înţeles corect. Am schimbat postul şi am constatat că, într-adevăr, ordonanţa fusese adoptată", a mai spus Kovesi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel