OUG 114, modificări. Anunțul făcut de Dragnea

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat luni că există discuţii cu actori importanţi din domeniu pentru modificarea OUG 114, menţionând că există deschidere mare din partea Guvernului dacă se păstrează anumite obiective.

„A spus-o şi doamna prim-ministru foarte clar, după părerea mea, sunt discuţii care au fost purtate, discuţii care se vor purta în continuare, cu actori importanţi şi relevanţi din domeniile respective, urmând ca într-o perioadă destul de scurtă să se ajungă la o concluzie, păstrându-se obiectivele iniţiale şi anume preţul la gaze şi la energie să nu explodeze, iar sistemul bancar să finanţeze într-un mod mai activ economia românească şi să creeze condiţii mai bune de creditare.

Astea sunt obiectivele. Dacă ele se păstrează, din câte am înţeles este deschidere foarte mare din partea Guvernului”, a afirmat Dragnea.

Liderul PSD a respins ideea că ar exista neînţelegeri în coaliţie pe tema Ordonanţei 114. „Răspunsul este nu. Joia trecută, discutam şi despre Fondul Suveran de Dezvoltare, discutam şi despre OUG 114 şi ne uitam şi aflam de la televizor că sunt neînţelegeri în coaliţie. Nu este adevărat', a adăugat Liviu Dragnea.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel