OUG 114. Elena Cristian: Această ordonanţă trebuie corectată

Elena Cristian
Elena Cristian

Elena Cristian a spus la Realitatea Plus că ordonanţa 114 trebuie corectată în foarte multe puncte. 

"Această ordonanţă 114 trebuie corectată în foarte multe puncte. A fost un an greu pentru anumite companii, în care ordonanţa a fost aplicată strâmb, să spun aşa. Ea a fost aplicată cum a fost scrisă, a fost scrisă strâmb, dar nu cred că vom mai discuta multă vreme de acum încolo. Nu ştiu de ce sunt aşa apocaliptică la început de an, mi se pare că lucrurile se potihnesc aşa atunci când este vorba despre decizii aşteptate de toată lumea. 

Decizia asta cu indemnizaţiile, cu pensiile speciale este chiar aşteptată. Sunt vreo 5-6 milioane de pensionari care se întreabă cu ce au greşit, în condiţiile în care au muncit 30-40 de ani şi nu au norocul să aibă o pensie, două, trei, cinci, ştim bine că sunt şi demnitari care ajung şi la 4-5 pensii. Trebuie să se facă ordine în această poveste, care şi costă foartă mult bugetul", a spus Elena Cristian la Realitatea Plus. 

Ludovic Orban a anunţat măsuri după ce PSD a atacat la Curtea Constituţională Legea de corectare a OUG 114

Reamintim că Ludovic Orban a anunţat în sedinţa de Guvern o serie de măsuri de reformă, măsuri pe care le consideră necesare, cum ar fi îngheţarea salariilor demnitarilor, prorogarea termenului de intrare în vigoare a pensiilor speciale pentru primari, interzicerea cumulului pensie - salariu în spaţiul public, plafonarea punctului de amendă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel