Oţelul Galaţi se poate desfiinţa din nou, la cinci ani de la reînfiinţare. Datoriile îngroapă din nou clubul

Fosta campioană a României la fotbal, Oţelul Galaţi, are din nou probleme financiare grave. Clubul gălăţean reînfiinţat de suporteri în urmă cu cinci ani se poate desfiinţa din nou. 

"Situația e foarte, foarte grea. Dezastruoasă. Unii jucători și-au depus deja memorii la FRF. Nu mai avem bani să continuăm. Am fost notificați de federație, urmează să ni se interzică transferurile în iarnă, apoi vom fi depunctați și, în final, va veni neprogramarea la meciurile din campionat", a declarat pentru ProSport Iulian Apostol, managerul executiv al clubului. 

Primăria, singura care poate salva clubul 

"Așteptăm acum un sprijin de la autoritățile locale. Mai târziu s-ar putea să fie prea târziu. Să ne ajute să depășim momentul critic. Orașul Galați nu poate rămâne fără Oțelul, clubul care a bătut Juventus Torino și a câștigat campionatul României. Suntem între primele echipe în serie, avem ceva rezultate. Reconstruim cu jucători tineri din Galați. E un concept pe care l-am aplicat cu noul an competițional. Toată lumea își pune speranțe în susținerea financiară din partea municipalității", a mai spus Iulian Apostol. 

În cazul Oțelului, suma de care ar fi nevoie din partea municipalității pentru continuarea activității până la sfârșitul anului era de 500.000 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel