Șoseaua Fabrica de Glucoza, modernizată

Primăria Municipiului București a anunțat semnarea contractului pentru proiectarea și execuția modernizării Șoselei Fabrica de Glucoză. Rămâne de rezolvat coșmarul traficului pe Bd. Dimitrie Pompeiu, cealaltă arteră vitală pentru sutele de mii de angajați din zona de Nord, principalul pol economic al Capitalei. În cazul în care A 3 urmează să intre în București prin Bd. Petricani, situația devine explozivă, cu paralizarea vieții economice în două cartiere de afaceri, extrem de importante pentru  bugetul local și cel de muncă și asigurări sociale.

Contractul a fost semnat cu Asocierea Straco Grup SRL- SC Tracon SRL - SC Primacons Group SRL, care va trebui să finalizeze lucrările în termen de 18 luni de la emiterea ordinului de începere.

Lucrările presupun lărgirea Șoselei Fabrica de Glucoza intre Calea Floreasca și Șoseaua Petricani, de la o bandă pe sens la cate 2 benzi pe fiecare sens și reconfigurarea intersecției cu strada Barbu Văcărescu.

Valoarea contractului este de 48.228.719.48 lei.

Șoferii care vin în blocurile de birouri din zona de Nord se tem însă că vor scăpa de traficul infernal de pe Șoseaua Fabrica de Glucoză doar pentru a da peste ambuteiajele din Aviației, Calea Dorobanților, Floreasca și Aviatorilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel