Șosea de legătură între Autostrada Soarelui și stațiunea Mamaia

statiunea_mamaia_vedere_plaja
statiunea_mamaia_vedere_plaja

Președintele Consiliului Județean Constanța spune că a discutat cu Ministrul Transporturilor iar foarte curând ar urma să înceapă construcția unei șosele între capătul Autostrăzii Soarelui și Stațiunea Mamaia.

Drumul pe litoral în mijlocul sezonului estival poate fi foarte aglomerat, mai ales în zona de final a Autostrăzii Soarelui care se încheie în orașul Ovidiu. Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu spune că s-a discutat cu reprezentanții ministerului Transporturilor și s-ar fi ajuns la o soluție. 

Astfel, ar urma să fie construiă o șosea cu statut de drum județean între sensul giratoriu de la capătul Autostrăzii Soarelui, în orașul Ovidiu și stațiunea Mamaia. Termenul înaintat este unul cel puțin fantezist, după cum relatează cugetliber.ro, și anume drumul ar trebui să fie gata în patru luni.

Tot la sensul giratoriu de la Ovidiu urmează să se încheie și un alt drum care duce spre stațiunea Mamaia, dar care trece prin Năvodari. Autoritățile locale năvodărene au gândit un drum care să "înțepe" capătul Autostrăzii Soarelui și să ducă turiștii prin oraș până în Mamaia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel