EXCLUSIV  Oscar, premii pe criterii controversate. Irina Margareta Nistor: O chestiune politică

Irina Margareta Nistor a vorbit, pentru DC News, despre ceea ce nu s-a văzut la premiile Oscar și ce a contribuit major la alegerea câștigătorului. 

Irina Margareta Nistor a explicat de ce "Roma", cel pe care au pariat cei mai mulți iubitori de film și artă din toată lumea, a pierdut marele premiu în fața lui "Green Book". Un mesaj indirect se pare că ar fi deranjat Washingtonul, iar asta a cântărit mult în alegerea câștigătorului.

"E o rețetă totală"

"Cu toții așteptam să fie Roma. Dar i-a tentat mai tare Green Book pentru că este o poveste mai degrabă a lor, adică totuși cei care votează nu erau majoritari nici mexicani și nici suficient de rafinați ca să înțeleagă mai mult din Roma, care este un film mai subtil. Și atunci au preferat un film cu populație de culoare într-o călătorie în Sud, unde era foarte complicat în anii 60 să scapi nelinșat, o prietenie între între un alb și un negru, o prietenie reală și înțeleg că și cu câteva accente gay. Eu nu am văzut filmul, așa că mai mult de atât nu aș putea să spun. Este o rețetă totală, categoric", a declarat Irina Margareta Nistor.

Citește și: Oscar 2019. Lista câştigătorilor

"Roma avea o legătură indirectă cu Trump"


Criticul susține că înțepăturile la adresa lui Donald Trump au contat prea mult într-o competiție în care ar fi trebuit să se manifeste doar arta cinematografică ."Roma avea o legătură indirectă cu Trump pentru că era legată de povestea care se petrecea în Mexic și era o modalitate de a-i da peste nas, de a-l enerva, mai ales că o parte au vorbit direct în spaniolă și când au anunțat premiile. Oscarurile sunt o chestiune politică și tot mai politică", ne spune Irina Margareta Nistor. Cât despre "A Star Is Born", susține că Lady Gaga a fost singurul motiv pentru prezența pe lista scurtă. "A star is born este acolo pentru Lady Gaga. Nu ar fi fost Lady Gaga acolo, nu l-ar fi băgat nimeni în seamă", este de părere Irina Margareta Nistor.

Citește și: OSCAR 2019 Rami Malek, accident în timpul galei VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel